top of page

Made in Greece - Master in UK (Βραβείο Global Spirits Masters)

O διαγωνισμός του Global Spirits Masters συνεχίζει με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια να αναζητά, να επιβραβεύει και να ενθαρρύνει το εμπόριο και την ποιότητα των οινοπνευματωδών ποτών από όλο το κόσμο. Οι διακρίσεις στο Global Master Award χωρίζονται σε 18 ξεχωριστούς διαγωνισμούς έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι κάθε κατηγορία θα έχει τη μέγιστη προσοχή από τους εξειδικευμένους κριτές.

Το Global Spirits Masters είναι ο μοναδικός διαγωνισμός τυφλής γευσιγνωσίας , ο οποίος τηρεί αμερόληπτη στάση απέναντι στις μάρκες και η γνώμη του είναι εντελώς ανεξάρτητη από αυτές. Γι αυτό και οι κριτές επιλέγονται με μοναδικό κριτήριο την εμπειρία τους, στην εκάστοτε κατηγορία.

To Grace Gin έλαβε μέρος στη κατηγορία “The Luxury Masters 2019” κερδίζοντας το πρώτο βραβείο, Master Award. Χαρακτηριστικά οι κριτές ανέφεραν:

The competition’s first Master medallist – which had to score 90% or more – followed in the next flight, Gin – Ultra Premium. Grace Gin was given the accolade for its “super balanced” and “generous” juniper flavour, which “avoided the soapiness that can come from a high juniper content”.

Greifer added: “This has everything an ultra‐premium shopper is looking for. People who know gin will appreciate this.”

Το Grace Gin διακρίνεται για 5η φορά σε διεθνή επίπεδο, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για ένα ελληνικό τζιν κορυφαίων, διεθνών προδιαγραφών και με εξαιρετικές μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Αυτή η διάκριση , θέτει το πήχη ψηλά για τα ελληνικά αποστάγματα και αποδεικνύει ότι ‘Έλληνες παραγωγοί μπορούν με συμβάλουν στην διεθνή επιχειρηματικότητα αποσταγμάτων.

Copyright © 2017 by LKC.       info@lkc-drinks.com.       +30 2108136669.       Graphics by Designature

bottom of page