top of page

Συνέντευξη: Οι Τρεις Χάριτες σερβίρουν Grace Gin

Τρεις χαρισματικές γυναίκες, οι αδερφές Χαρά και Κατερίνα Κατσού, από την ποτοποιία Avantes και η Λίλα Δημοπούλου, από την εισαγωγική premium ποτών LKC, μας συστήνουν ένα συναρπαστικό gin με ελληνική ταυτότητα…

Οι τρεις τους συναντήθηκαν πριν πολύ καιρό με αφορμή το gin και δεν σταμάτησαν εδώ και μήνες να κάνουν δοκιμές και πειράματα, ώστε να ανακαλύψουν την τέλεια συνταγή. Τελικά τα κατάφεραν και με τα παραπάνω και το Grace Gin κυκλοφορεί όλο χάρη και φινέτσα σε μια πολύ ωραία φιάλη. Το περιεχόμενο συνάδει με την εμφάνιση.

Δοκιμάζοντας το gin έσκασαν πολλά αρώματα, κυρίως πρωτότυπων βοτάνων. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι απρόσμενες νότες κρίταμου, οι γοητευτικές νύξεις μυρτιάς, η δροσερή νότα του σχίνου και τα refreshing αρώματα περγαμόντου, πορτοκαλιού, φασκόμηλου, κόλιανδρου και ρίγανης. Όλα αυτό το αρωματικό μπουκέτο συνεχίζεται στο πληθωρικό στόμα και αφήνει μια ευχάριστη, μεγάλη επίγευση. Πολύ δουλεμένη συνταγή και σίγουρα περίτεχνη απόσταξη.

Όπως μας είπε η Λίλα, εκτός από τις εκλεκτές και ψαγμένες πρώτες ύλες, υιοθετούν την ιδιαίτερη μέθοδο της υδροατμοαπόσταξης, που χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία και στηρίζεται στις λεπτομέρειες.

Αυτό το gin αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε σκέτο και να απολαύσετε στον ουρανίσκο σας τα εκρηκτικά μεσογειακά του αρώματα. Σε δεύτερη ανάγνωση, πρέπει να το μιξάρετε. Ταιριάζει με πάρα πολλά και ανεβάζει ιδιαίτερα τις στροφές του Gin Tonic. Για να έχετε ένα πολύ καλό μπούσουλα, ακολουθούν εύκολες must taste συνταγές.

Προτάσεις απόλαυσης

Perfect Grace Tonic 50ml Grace Gin 100ml Mediterranean tonic 1 δόση πορτοκάλι bitters εκτέλεση: προσθέτουμε όλα τα υλικά, τα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με πάγο και φλούδα πορτοκαλιού.

Grace Martini 70ml Grace Gin 10ml ξηρό βερμούτ 1 δόση πορτοκάλι bitters εκτέλεση: ανακατεύουμε όλα τα υλικά και σερβίρουμε χωρίς πάγο. Αρωματίζουμε με μια φλούδα πορτοκαλιού και γαρνίρουμε με κρίταμο διατηρημένο σε άλμη.

3 Grace Citrus 50ml Grace Gin 30ml μανταρίνι 10ml lime 1 κουτάλι του γλυκού μαρμελάδα πορτοκάλι 10ml triple sec 10ml σιρόπι ζάχαρης εκτέλεση: ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά. Σερβίρουμε με θρυμματισμένο πάγο και γαρνίρουμε με δυόσμο και μανταρίνι.

Όλη η συνέντευξη ΕΔΩ.

Copyright © 2017 by LKC.       info@lkc-drinks.com.       +30 2108136669.       Graphics by Designature

bottom of page