Τα Nέα μας

25/07/2020

Το Edinburgh Gin Van σε ενα spot κοντά σου!

Έλα με την παρέα σου σε ενα από τα spot που σερβίρουν μοναδικά cocktails για να δοκιμάσεις μια εναλλακτική παραλλαγή του κλασσικού Gin&Tonic και να ζήσεις αξέχαστες στιγμές!

Ευχαριστούμε θερμά την @thebronxvan.

ΕΠΟΜΕΝΑ EVENTS

25/...

19/02/2020

Ο διαγωνισμός Race with Grace ολοκληρώθηκε στις 3 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά)! Η υλοποίησή του μας επιβεβαίωσε τη σημασία της τεχνογνωσίας στο bar σε όλα τα επίπεδα, ακριβώς όπως συμβαίνει και με τις απαιτήσεις για τη δημιουργία ενός ποιοτικού gin brand.

Οι 8 δια...

18/11/2019

Μας τιμήσατε για έκτη συνεχή χρονιά με την παρουσίαση σας, και στο φετινό Athens Bar Show. Η κεντρική παρουσία των προιόντων μας έγινε στο κτίριο 4 stand 8, σε ένα καταπληκτικό σκηνικό. 

Ο ενθουσιασμός και τα σχόλια των επισκεπτών μας γέμισαν χαρά και αισιοδοξία στην πρ...

09/10/2019

O διαγωνισμός του Global Spirits Masters συνεχίζει με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια να αναζητά, να επιβραβεύει και να ενθαρρύνει το εμπόριο και την ποιότητα των οινοπνευματωδών ποτών από όλο το κόσμο.  Οι διακρίσεις στο Global Master Award χωρίζονται σε 18 ξεχωριστούς δι...

04/06/2019

The 49th edition of the International Wine and Spirits Competition (IWSC), a competition that awards excellence in wines and spirits worldwide, has seen the triumph of a Bruni Glass bottle: Bellagio.

Read MORE.

16/04/2019

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη στο:  thelikker.com

16/04/2019

Διαβάστε το άρθρο στο  thelikker.com

"Έδωσα στον Ζάντοκ την μπουκάλα, κι εκείνος την άδειασε ως και την τελευταία της σταγόνα. Ήταν περίεργο πώς άντεχε σε τόσο ουίσκι, γιατί ούτε ένα ίχνος τραυλίσματος δεν είχε φανεί στη διαπεραστική, ασθματική φωνή του. Έγλειψε το στόμ...

09/03/2019

Mε αφορμή την ημέρα της γυναίκας βραβεύτηκαν,ανάμεσα σε ταλαντούχες και αξιόλογες γυναίκες επαγγελματίες, οι δικές μας 3 Χάριτες (Λίλα Δημοπούλου, Χαρά Κατσού & Κατερίνα Κατσού), στη κατηγορία Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα.

Είμαστε πολύ περήφανοι και θα συνεχίσουμε να κ...

26/11/2018

Για πέμπτη συνεχή χρονιά συμμετείχαμε με μεγάλη επιτυχία στο AthensBarShow. Η κεντρική παρουσία των προιόντων μας έγινε στο κτίριο 4 σε ένα υπέροχο σκηνικό. 

Τα σχόλια και ο ενθουσιασμός των επισκεπτών μας γέμισαν θετική ενέργεια και αισιοδοξία στην προσπάθεια μας...

17/09/2018

Τρεις Ελληνίδες, ένας Σκωτσέζος και ένα ποτό τζιν που έχει φτάσει μέχρι την Γερμανία και την Ολλανδία

«Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο, υπάρχει μόνο θέλω, μπορώ, κατανοώ τις δυνατότητες μου, τα όρια μου, προγραμματίζω και λειτουργώ με βάση αυτά». Αυτό απαντά η Λίλα Δημοπού...

Please reload

Copyright © 2017 by LKC.       info@lkc-drinks.com.       +30 2108136669.       Graphics by Designature

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle