Ποιοι Είμαστε

O John και η Λίλα ξεκίνησαν την LKC το 2013 με μοναδικό στόχο να φέρουν εξαιρετικής ποιότητας αυθεντικά αποστάγματα στην Ελληνική αγορά. Η γκάμα των προιόντων εμπλουτίστηκε μέσα στα χρόνια με την προσθήκη εξαιρετικών Βρεττανικών ποτών και το 2017 με υπερηφάνια λανσάρουν το εξαιρετικό Grace Gin, ένα προιόν που αναπτύχθηκε και παράγεται στην Ελλάδα από την Three Graces Distilling.

Η  LKC αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους με διαφορετικές εμπειρίες, που μοιράζονται ωστόσο τις ίδιες αρχές και το ίδιο πάθος για εξαιρετικής ποιότητας αποστάγματα. Προσφέρουμε επιλεγμένες ανώτερης ποιότητας ετικέτες με προσήλωση στην αξία και όχι στην ποσότητα.

John Cowden

Λίλα Δημοπούλου

Η ομάδα μας

Γιάννης

Ο Γιάννης είναι από τα πρώτα στελέχη της LKC. Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των Bars ως ένας από τους πλέον καταξιωμένους Ελληνες DJs, με σπουδές στον χώρο του τουρισμού,είναι ο Brand Ambassador που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα διαδίδοντας με πάθος και μεράκι τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια ενασχόλησης του με το ποιοτικό ποτό. Το κινητό του είναι πάντα ανοιχτό και ποτέ στο αθόρυβο!!

Κυριακή

Εντάχθηκε στην ομάδα της LKC τον Απρίλιο του 2019. Με σπουδές στις Τουριστικές Επιχειρήσεις και προϋπηρεσία στον τομέα του τουρισμού και στην γραμματειακή υποστήριξη εταιριών. Άτομο αισιόδοξο και χαμογελαστό, συμπληρώνει άρτια την ομάδα μας.

Δημήτρης

Ο Δημήτρης  ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο των bars από το 2003 παράλληλα με τις σπουδές του στην πληροφορική. Έχει δουλέψει ως bartender σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας όπως Local Jourfixe, The Dandy και στο Chilli της Σαντορίνης καθώς έχει συνεργαστεί με catering για αρκετά από τα καλύτερα events. Το πάθος του για το καλό ποτό τον οδήγησε στην συνεργασία του με την LKC. Στον ελεύθερο του χρόνο μαθαίνει στους φίλους του μερικά από τα μυστικά και τις ιστορίες των αποσταγμάτων.

Παναγιώτα

H Παναγιώτα έγινε μέλος της oμάδας LKC το 2017. Με σπουδές Οικονομικών, ευχάριστη διάθεση και όρεξη για δουλειά είναι ο συνδετικός κρίκος της ομάδας, οργανώνει, συντονίζει και φροντίζει έτσι ώστε όλα να γίνονται σωστά και στην ώρα τους.

Αλέξανδρος

O Αλέξανδρος ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο των bars από το 2005 σε συνδυασμό με τις σπουδές του στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Έχει δουλέψει ως bartender και bar manager σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας όπως Ruins, Bar42 and Bluefish. Η αφοσίωση του στα premium αποστάγματα τον οδήγησε να ενταχθεί στην ομάδα της LKC. Στον ελεύθερο του χρόνο παρακολουθεί σεμινάρια για ποιοτικά αποστάγματα και μοιράζεται με τους φίλους του, μυστικά και cocktail συνταγές.

Copyright © 2017 by LKC.       info@lkc-drinks.com.       +30 2108136669.       Graphics by Designature

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle